Het theorie-examen

theorie

Bij Rijschool Quality haal je in één dag je theorie-examen. Je wordt volledig voorbereid met onze professionele begeleiding om ervoor te zorgen dat jij je theorie-examen haalt.

De cursus is zo opgebouwd dat je met gemakkelijke uitleg en tips de regels beter kunt onthouden. Het examen vindt of dezelfde dag plaats of de ochtend na de theoriecursus,zodat alle lesstof nog goed in je geheugen zit en jij meer kans hebt om te slagen.

Het enige dat je hoeft te doen om deel te nemen, is je aanmelden via het onderstaande formulier en een datum kiezen waarop jij de cursus wilt volgen. Wij reserveren vervolgens voor jou het CBR-examen. Zorg ervoor dat je op tijd bij de cursus en het examen aanwezig bent en dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt.

Kosten

De kosten van de theoriecursus zijn € 135,- inclusief het CBR examen.

Meld je direct aan!

Vul het onderstaande formulier in!

  Je aanmelding staat pas vast als wij een examen voor je hebben gereserveerd. Geef in het opmerkingen vakje hieronder aan op welke dagen jij beschikbaar bent zodat je meer kans maakt op reservering van je examen.
  Vanwege de COVID-19 situatie is het extreem druk bij het CBR en kunnen er wijzigingen in de cursus- en examendatum plaatsvinden. Ondanks dat we zoveel mogelijk rekening houden met je voorkeur is de kans groot dat je buiten jouw voorkeursdagen wordt ingepland om te voorkomen dat je nog maandenlang moet wachten voordat je aan de beurt bent.

  Voor- en achternaam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Geboortedatum (verplicht)

  Telefoonnummer

  Opmerkingen

  Rijschool Quality

  Contactgegevens

  • Rijschool Quality
   Vondelstraat 43
   1813 BA Alkmaar
  • 072- 540 77 77
  © 2014 Verkeersschool Quality
  Share This